Gå til innhold

FRI FRAKT! Handle for 1000,- og få gratis frakt helt hjem!

Buffalo Indigo Skjorte - Regular Fit

Klassisk button-down skjorte i Indigo denim med litt struktur i stoffet. Skjorten har diskret logo brodert på brystet, og detaljer som kontrast-stoff inne i nakken og mansjett. Regular Fit. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse M. Les mer

Velg farge
Blå: Mood Indigo Blå: Mood Indigo
899,-
Velg størrelse:
 • Ikke på lager i Boysbutikker

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk button-down skjorte i Indigo denim med litt struktur i stoffet. Skjorten har diskret logo brodert på brystet, og detaljer som kontrast-stoff inne i nakken og mansjett. Regular Fit. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGS
  Artikkelnummer: 7235182

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Drypptørkes. Må ikke sentrifugeres.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Dette plagget inneholder Indigo. Som ny kan plagget slippe farge. Dette grunnet en spesifikk Indigo innfarging og vaskeprosess.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.