Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 799,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Burel Dobby Skjorte

Velg farge
Blå: Surf the Web Blå: Surf the Web
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 799,-

Levering på døren

30 dager returrett

Småmønstret skjorte med button-down krage. Justerbare mansjetter med knapper og lomme med brodert logo på bryst. Kontraststoff innvendig som skaper et fint preg. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

 • Ikke på lager i Boysbutikker
 • Småmønstret skjorte med button-down krage. Justerbare mansjetter med knapper og lomme med brodert logo på bryst. Kontraststoff innvendig som skaper et fint preg. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: E5P
  Artikkelnummer: 7231228

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.