Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Crans Lin Skjorte

Kortarmet rutet fritidskjorte i linblanding. Skjorten har button-down krage, og lukkes i front med knapper. Skjorten har brystlomme med brodert logo. Regular fit. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

Velg farge
Rosa: Prism Pink Rosa: Prism Pink
899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Kortarmet rutet fritidskjorte i linblanding. Skjorten har button-down krage, og lukkes i front med knapper. Skjorten har brystlomme med brodert logo. Regular fit. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 55% lin, 45% bomull
  Fargekode: MJX
  Artikkelnummer: 7232984

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.