Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

CUMULUS SKJORTE

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
209,- før 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Sommerlig mønstret skjorte med resort-krage i sval modal og bomullsblanding. Den kortermede skjorten har enkel stolpe med lyse knapper, rett nederkant og avslappet passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Mer info

  Sommerlig mønstret skjorte med resort-krage i sval modal og bomullsblanding. Den kortermede skjorten har enkel stolpe med lyse knapper, rett nederkant og avslappet passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 58%bomull, 42%modal
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7243031

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger. Opptil 3% krymp.

  Frakt og retur

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.