Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT! Gratis frakt helt hjem!

DARTY MØNSTRET SKJORTE

Indigofarget myk denimskjorte med diskré print og lyse knapper. Modellen på bildet er 189 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Blå: Salute Blå: Salute
319,- før 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

 • 100% bomull
 • Fitted passform
 • Button-down krage
 • Knapp på krage bak
 • Justerbare mansjetter
 • Indigofarget myk denimskjorte med diskré print og lyse knapper. Modellen på bildet er 189 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100%bomull
  Fargekode: EMW
  Artikkelnummer: 7244601

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger. Opptil 3% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.