Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT! Levering på døren samme dag! *les mer 

David Skjorte - Regular Fit

Velg farge
Blå: Nebulas Blue Blå: Nebulas Blue
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Småmønstret tynn og behagelig skjorte i lettstelt 100% bomull med button-down krage. Skjorten har ton i ton brodert logo på brystet, lyse knapper, delikate detaljer på innside av krage og under mansjett som er justerbar. Praktisk opphengshempe inni nakken og Regular Fit. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

 • Småmønstret tynn og behagelig skjorte i lettstelt 100% bomull med button-down krage. Skjorten har ton i ton brodert logo på brystet, lyse knapper, delikate detaljer på innside av krage og under mansjett som er justerbar. Praktisk opphengshempe inni nakken og Regular Fit. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EOV
  Artikkelnummer: 7241754

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.