Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Dimitri linskjorte - regular fit

Velg farge
Grønn: Duck Green Grønn: Duck Green
1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Rutet skjorte i myk og lett bomull og linblanding. Skjorten har buttondown krage, lyse logoknapper og regulerbar mansjett med knapp og splitt. Lite logobroderi på brystet og regular passform. Modellen er 188 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Rutet skjorte i myk og lett bomull og linblanding. Skjorten har buttondown krage, lyse logoknapper og regulerbar mansjett med knapp og splitt. Lite logobroderi på brystet og regular passform. Modellen er 188 cm høy og bruker str L.

Materialer: 55% lin, 45% bomull
Fargekode: GOH
Artikkelnummer: 7249966

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler