Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

DOBBY SKJORTE

Velg farge
Svart: Dark Navy Svart: Dark Navy Blå: Plein Air Blå: Plein Air
699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Skjorte i bomull med lett strukturvevet mønster og button under krage. Skjorten har enkel knappestolpe og mørke knapper, ton i ton broderi på ermsplitten og regulerbar mansjett. Tailor fit. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Mer info

Mer info

Skjorte i bomull med lett strukturvevet mønster og button under krage. Skjorten har enkel knappestolpe og mørke knapper, ton i ton broderi på ermsplitten og regulerbar mansjett. Tailor fit. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

Materialer: 100%bomull
Fargekode: C27
Artikkelnummer: 7245176

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Opptil 3% krymp.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler