Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Ike Skjorte

Velg farge
Blå: Blue Fog Blå: Blue Fog
269,- før 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Overskjorte med brystlommer med klaff og knapp. Skjorten har sydd knappestolpe med emaljerte hvite knapper, tobacco tråd og kontraststoff under krage, og inne i mansjetten. Skjorten har fold i ryggen og rundet avslutning. Les mer

 • Mer info

  Overskjorte med brystlommer med klaff og knapp. Skjorten har sydd knappestolpe med emaljerte hvite knapper, tobacco tråd og kontraststoff under krage, og inne i mansjetten. Skjorten har fold i ryggen og rundet avslutning.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: E9Q
  Artikkelnummer: 7246338

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opp til 3% krymp.

  Frakt og retur

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.