Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Jack Skjorte

Velg farge
Grå: Slate Gray Grå: Slate Gray
449,- før 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Funkjonell Overshirt i kraftig 100% bomull med klassisk krage og brystlommer med flapp og skjulte trykknapper. Skjorten har ton i ton gummierte logoknapper, justerbar mansjett med splitt og vevet logo nederst. Et essensielt plagg i enhver garderobe Les mer

 • Funkjonell Overshirt i kraftig 100% bomull med klassisk krage og brystlommer med flapp og skjulte trykknapper. Skjorten har ton i ton gummierte logoknapper, justerbar mansjett med splitt og vevet logo nederst. Et essensielt plagg i enhver garderobe

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: I5S
  Artikkelnummer: 7246395

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Opp til 3% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.