Gå til innhold
VI HAR UTVIDET RETURRETTEN TIL 30 DAGER
Rask levering 30 dagers returrett Gratis retur

Jeremy Skjorte - Regular Fit

Lekker ton i ton smårutet skjorte med button-down krage. Den pene skjorten i 100% bomull har ton i ton knapper og broderi på brystet, lekre detaljer og kontrastfôr på innside av krage og under mansjett som er justerbar med to knapper. Lettstelt kvalitet og Regular Fit. Les mer

Velg farge
Blå: Chambray Blue Blå: Chambray Blue Blå: Peacoat Blå: Peacoat
399,- før 999,-
Velg størrelse:
 • Lekker ton i ton smårutet skjorte med button-down krage. Den pene skjorten i 100% bomull har ton i ton knapper og broderi på brystet, lekre detaljer og kontrastfôr på innside av krage og under mansjett som er justerbar med to knapper. Lettstelt kvalitet og Regular Fit.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: ENB
  Artikkelnummer: 7240198

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.