Gå til innhold
ALLE SALGSVARER -50-70%
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

Pigalle Skjorte

Klassisk hvit skjorte i strykefri bomull. Fine detaljer i krage og på mansjetter. Modellen har button-down krage og brodert logo på venstre bryst. Mansjetter med to knapper for regulering. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
899,-
Velg størrelse:
Utsolgt i nettbutikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Klassisk hvit skjorte i strykefri bomull. Fine detaljer i krage og på mansjetter. Modellen har button-down krage og brodert logo på venstre bryst. Mansjetter med to knapper for regulering. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7228512

  Normal maskinvask maks 40º

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.