Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Rhone Dobby Skjorte

Klassisk skjorte i strykefri bomull. Skjorten har button-down krage og to knapper på mansjetten for regulering. Modellen har lomme med brodert logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

Velg farge
Blå: Vista Blue Blå: Vista Blue
999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-
 • Ikke på lager i Boysbutikker

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk skjorte i strykefri bomull. Skjorten har button-down krage og to knapper på mansjetten for regulering. Modellen har lomme med brodert logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: E9O
  Artikkelnummer: 7228409

  Normal maskinvask maks 40º

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.