Gå til innhold

FRI FRAKT! Handle for 1000,- og få gratis frakt helt hjem!

Beach Indigo Skjorte

Printet skjorte med mønstrete dobbykontraster. Knapper av imitert horn, standard krage og lomme med logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

Velg farge
Blå: Mood Indigo Blå: Mood Indigo
999,-
Velg størrelse:
 • Ikke på lager i Boysbutikker

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Printet skjorte med mønstrete dobbykontraster. Knapper av imitert horn, standard krage og lomme med logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGS
  Artikkelnummer: 7229418

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.