Gå til innhold

FRI FRAKT! Gratis frakt helt hjem!

Heritage Flanellskjorte

Rutete flanellskjorte med fiskebeinstruktur og denimdetaljer. Knapper av imitert horn, samt lomme med logo på venstre bryst. Standard krage med logo pin. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

Velg farge
Blå: Estate Blue Blå: Estate Blue
899,-
Velg størrelse:
 • Ikke på lager i Boysbutikker

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

 • Rutete flanellskjorte med fiskebeinstruktur og denimdetaljer. Knapper av imitert horn, samt lomme med logo på venstre bryst. Standard krage med logo pin. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGU
  Artikkelnummer: 7229421

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.