Gå til innhold
MID SEASON -30-50% PÅ UTVALGTE FAVORITTER
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

Marshall Flanellskjorte

Rutete flanellskjorte med børstet finish og kontraster i babycord. Knapper av imitert horn, button-down krage, samt lomme med logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Peacoat Blå: Peacoat
999,-
Velg størrelse:
 • Ikke på lager i Boysbutikker
 • Rutete flanellskjorte med børstet finish og kontraster i babycord. Knapper av imitert horn, button-down krage, samt lomme med logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: ENB
  Artikkelnummer: 7229478

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.