Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Rutet Twillskjorte

Myk smårutet twillskjorte med button-down krage. Brystlomme med logo venstre bryst. Regulerbar mansjett og knapper i front. Kontraststoff inne i krage og mansjett. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

Velg farge
Blå: Medieval Blue Blå: Medieval Blue
899,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Myk smårutet twillskjorte med button-down krage. Brystlomme med logo venstre bryst. Regulerbar mansjett og knapper i front. Kontraststoff inne i krage og mansjett. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGG
  Artikkelnummer: 7232163

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.