Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
❤️‍🔥 MEDLEMSTILBUD: KJØP 2 OVERDELER, SPAR 50% PÅ DEN RIMELIGSTE. ❤️‍🔥
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Kaiser flanellskjorte - classic fit

Velg farge
Blå: Delft Blå: Delft
299,- før 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dager returrett

Rutet lun flanellskjorte i klassisk passform med lyse knapper, buttondown krage, og brystlomme med ton i ton logobroderi på brystet. Skjorten har regulerbare mansjetter, og innvendig kontrastbånd i nakke og mansjett. Classic fit. Modellen er 188 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Rutet lun flanellskjorte i klassisk passform med lyse knapper, buttondown krage, og brystlomme med ton i ton logobroderi på brystet. Skjorten har regulerbare mansjetter, og innvendig kontrastbånd i nakke og mansjett. Classic fit. Modellen er 188 cm høy og bruker str L.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: EGZ
Artikkelnummer: 7501295

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler