Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

Kendy Skjorte - Classic Fit

Klassisk smårutet poplinskjorte i 100% bomull. Skjorten har brystlomme med brodert logo, button-down krage, kontraststoff i krage og under mansjett som er justerbar med to knapper. Wrinkle Free og Classic Fit. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Mer

Velg farge
Blå: Medieval Blue Blå: Medieval Blue
299,- før 999,-
Velg størrelse:
 • Klassisk smårutet poplinskjorte i 100% bomull. Skjorten har brystlomme med brodert logo, button-down krage, kontraststoff i krage og under mansjett som er justerbar med to knapper. Wrinkle Free og Classic Fit. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGG
  Artikkelnummer: 7238863

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.