Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

Leo Skjorte

Twillvevet Skjorte i behagelig tencell og bomullsblanding. Skjorten har brystlomme, knappestolpe med matchende knapper, regulerbar mansjett med knapp og splitt og folder i ryggen for god bevegelighet. Lite ton i ton broderi på ermet og regular fit Les mer

Velg farge
Brun: Khaki Brun: Khaki
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Twillvevet Skjorte i behagelig tencell og bomullsblanding. Skjorten har brystlomme, knappestolpe med matchende knapper, regulerbar mansjett med knapp og splitt og folder i ryggen for god bevegelighet. Lite ton i ton broderi på ermet og regular fit

  Materialer: 50%bomull, 50%tencel
  Fargekode: ABI
  Artikkelnummer: 7246310

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opptil 3% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.