Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Matthew Printet Skjorte

Velg farge
Blå: Plein Air Blå: Plein Air
499,- før 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Skjorte i herringbone vevet bomull med diskret mønster og tailor fit. Skjorten har liten button down krage, enkel knappestolpe med lyse knapper, regulerbar mansjett med knapp og splitt og et lite matchende broderi på ermet. Skjorten har innsnitt i ryggen og buet avslutning nede. Les mer

 • Skjorte i herringbone vevet bomull med diskret mønster og tailor fit. Skjorten har liten button down krage, enkel knappestolpe med lyse knapper, regulerbar mansjett med knapp og splitt og et lite matchende broderi på ermet. Skjorten har innsnitt i ryggen og buet avslutning nede.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: EO1
  Artikkelnummer: 7246306

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Kan renses. Tørkes hengende. Opptil 3% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.