Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

OKSENØYA SKJORTE

Oxford skjorte i lett og luftig 100% bomull med button-down krage og brystlomme. Den kortermede skjorten har stolpe med lyse knapper, avrundet nederkant og fold i ryggen for god bevegelighet. Ordinær passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Blå: Riverside Blå: Riverside Rosa: Shell Coral Rosa: Shell Coral Hvit: Tofu Hvit: Tofu
179,- før 599,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Oxford skjorte i lett og luftig 100% bomull med button-down krage og brystlomme. Den kortermede skjorten har stolpe med lyse knapper, avrundet nederkant og fold i ryggen for god bevegelighet. Ordinær passform. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100%bomull
  Fargekode: OAF
  Artikkelnummer: 7243033

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger. Maks 3% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.