Gå til innhold

FRI FRAKT! Handle for 1000,- og få gratis frakt helt hjem!

Peretti Skjorte - Regular Fit

Klassisk skjorte i fin strukturvev med button down krage og regulerbar mansjett med knapp og splitt. Skjorten har matchende broderi på brystet og enkel knappestolpe med ton i ton knapper. Wrinkle free. Regular fit. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Blå: Peacoat Blå: Peacoat
549,- før 1 099,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk skjorte i fin strukturvev med button down krage og regulerbar mansjett med knapp og splitt. Skjorten har matchende broderi på brystet og enkel knappestolpe med ton i ton knapper. Wrinkle free. Regular fit. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: ENB
  Artikkelnummer: 7245215

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.