Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

POPLAR SKJORTE

Kortermet skjorte i behagelig strukturvevet blanding av viskose og bomull med button-down krage. Skjorten har enkel stolpe med lyse logoknapper, hempe og fold på ryggen for god bevegelighet, fine detaljer inni nakken og splitter nede i sidene. Regulær passform. Modellen på bildet er 190 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Blå: Black Iris Blå: Black Iris Rosa: Roan Rouge Rosa: Roan Rouge
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Kortermet skjorte i behagelig strukturvevet blanding av viskose og bomull med button-down krage. Skjorten har enkel stolpe med lyse logoknapper, hempe og fold på ryggen for god bevegelighet, fine detaljer inni nakken og splitter nede i sidene. Regulær passform. Modellen på bildet er 190 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 68%viskose, 32%bomull
  Fargekode: EGC
  Artikkelnummer: 7243069

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger. Opptil 3% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.