Gå til innhold
Bytterett på julegaver t.o.m 15 Januar
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT HELE UKEN

Tintin Dobby Twill Skjorte - Regular Fit

Velg farge
Grønn: GUJ Grønn: GUJ Rød: Autumn Leaf Rød: Autumn Leaf
629,- før 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk skjorte i børstet melert flanell med buttondown krage og lite logobroderi på brystet. Skjorten har lyse knapper og regulerbar mansjett med splitt og knapp. Regular fit. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk skjorte i børstet melert flanell med buttondown krage og lite logobroderi på brystet. Skjorten har lyse knapper og regulerbar mansjett med splitt og knapp. Regular fit.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: GUJ
Artikkelnummer: 7247573

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler