Gå til innhold

FRI FRAKT! Handle for 1000,- og få gratis frakt helt hjem!

TONY SKJORTE

Formsydd skjorte med buttondown krage, regulerbar mansjett og  innsnitt i ryggen. Skjorten er i behagelig oxford kvalitet med stretch, har kontraststoff i krage og mansjett Les mer

Velg farge
Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy Blå: Plein Air Blå: Plein Air
699,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Formsydd skjorte med buttondown krage, regulerbar mansjett og  innsnitt i ryggen. Skjorten er i behagelig oxford kvalitet med stretch, har kontraststoff i krage og mansjett

  Materialer: 97%bomull, 3%elastan
  Fargekode: EO1
  Artikkelnummer: 7240411

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.