Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

TROPICANA SKJORTE

Velg farge
Hvit: Turtledove Hvit: Turtledove
209,- før 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Sommerlig kortermet skjorte med resort krage og print i friske farger. Skjorten er i en myk og lett kvalitet i bomull og modal og har små splitter i sidene og lyse knapper. Liten logotab nederst på knappestolpen. Les mer

 • Sommerlig kortermet skjorte med resort krage og print i friske farger. Skjorten er i en myk og lett kvalitet i bomull og modal og har små splitter i sidene og lyse knapper. Liten logotab nederst på knappestolpen.

  Materialer: 51%bomull, 49%modal
  Fargekode: O0O
  Artikkelnummer: 7246715

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opptil 3% krymp

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.