Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

Banon Allværssko

Vanntett og tøff vintersko med ekstra forsterket gummitupp og lisser i front. Den robuste skoen er i slitesterkt allværsmateriale, har sklisikker grov yttersåle i gummi og phylon dempende mellomsåle. Praktisk pultab bak og logo på siden. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
359,- før 1 199,-
Velg størrelse:
 • Vanntett og tøff vintersko med ekstra forsterket gummitupp og lisser i front. Den robuste skoen er i slitesterkt allværsmateriale, har sklisikker grov yttersåle i gummi og phylon dempende mellomsåle. Praktisk pultab bak og logo på siden.

  Materialer: Allværsmateriale
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7241018

  Tåler ikke vask.

  Tørkes av med fuktig klut

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.