Gå til innhold
Rask levering 30 dagers returrett Gratis retur

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Banon Allværssko

Vanntett og tøff vintersko med ekstra forsterket gummitupp og lisser i front. Den robuste skoen er i slitesterkt allværsmateriale, har sklisikker grov yttersåle i gummi og phylon dempende mellomsåle. Praktisk pultab bak og logo på siden. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 199,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Vanntett og tøff vintersko med ekstra forsterket gummitupp og lisser i front. Den robuste skoen er i slitesterkt allværsmateriale, har sklisikker grov yttersåle i gummi og phylon dempende mellomsåle. Praktisk pultab bak og logo på siden.

  Materialer: Allværsmateriale
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7241018

  Tåler ikke vask.

  Tørkes av med fuktig klut

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.