Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Garonne

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy Brun: Camel Brun: Camel
1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Høst- og vinterboots med vannavvisende membran. Grov såle for godt grep og dempende mellomsåle for topp komfort. Forsterket tå- og hæl med logo på tunge og på siden. Les mer

 • Mer info

  Høst- og vinterboots med vannavvisende membran. Grov såle for godt grep og dempende mellomsåle for topp komfort. Forsterket tå- og hæl med logo på tunge og på siden.

  Materialer: Overdel: PU nubuk veganskinn, PU semsket og nylon. Fôr: 100% polyester fleece. Såle: EVA + gummi
  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 7248260

  Vask og vedlikehold

  Rengjøres med fuktig klut. Obs: Disse er impregnert fra fabrikk. Trenger ikke ytterligere behandling før bruk.

  Frakt og retur

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.