Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Lyon sneaker

Velg farge
Rød: Red Rød: Red Blå: Navy Blå: Navy Grå: Grey Grå: Grey
449,- før 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel og sporty sneaker. I tillegg til tapede tpu-forsterkninger og et lett og pustende overmateriale av mesh, er modellen utstyrt med en dempende ergonomisk såle som er svært behagelig på foten. Tricolore-logoflagg på hælkappe, JP-logo på siden og refleksdetaljer. Normal i størrelse. Les mer

Mer info

Mer info

Komfortabel og sporty sneaker. I tillegg til tapede tpu-forsterkninger og et lett og pustende overmateriale av mesh, er modellen utstyrt med en dempende ergonomisk såle som er svært behagelig på foten. Tricolore-logoflagg på hælkappe, JP-logo på siden og refleksdetaljer. Normal i størrelse.

Materialer: Mesh
Fargekode: 300
Artikkelnummer: 7249748

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler