Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

Marcus

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White Oransje: Orange Oransje: Orange Rød: Red Rød: Red Blå: Navy Blå: Navy
599,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Stilrene sko i luftig bomullscanvas med snøring og lett vasket effekt. Skoene har myk non-marking gummisåle, innerfôr i tekstil og fine detaljer i PU. Logo på tunge og hælkappe. Les mer

Mer info

Mer info

Stilrene sko i luftig bomullscanvas med snøring og lett vasket effekt. Skoene har myk non-marking gummisåle, innerfôr i tekstil og fine detaljer i PU. Logo på tunge og hælkappe.

Materialer: Bomullscanvas
Fargekode: 100
Artikkelnummer: 7249749

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler