Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

ANDENES FRAKK

Stilren frakk med 3M Thinsulate vattering, fast justerbar hette og fôr i myk microfleece. Den anvendelige frakken er vindtett, lukkes foran med glidelås og knapper, har justerbar mansjett, fishtail avslutning bak, utenpåsydde lommer med klaff og magnetknapp og en innerlomme med glidelås. Jakken har lengde til rett ovenfor knærne. Mer

Velg farge
Svart: Caviar Svart: Caviar
539,- før 1 799,-
Velg størrelse:
 • Stilren frakk med 3M Thinsulate vattering, fast justerbar hette og fôr i myk microfleece. Den anvendelige frakken er vindtett, lukkes foran med glidelås og knapper, har justerbar mansjett, fishtail avslutning bak, utenpåsydde lommer med klaff og magnetknapp og en innerlomme med glidelås. Jakken har lengde til rett ovenfor knærne.

  Materialer: Ytterstoff: 100% polyester Fôr: 100% polyester
  Fargekode: C25
  Artikkelnummer: 7239512

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vask med tilsvarende farger. Opp til 3% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.