Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

AUSTIN JAKKE

Velg farge
Blå: Black Iris Blå: Black Iris
2 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Komfortabel lett ytterjakke i kraftig bomull med vannavstøtende coating innvendig og tapede sømmer på hette, skulder og ermer samt ett lett isolerende lag i front. Jakken har fire gode lommer i front og en innvendig glidelåslomme, hette med snøring, regulering med trykknapp på ermet og lukkes med glidelås og trykknapper i messingfarget metall. Rett passform og god lengde. Les mer

 • Komfortabel lett ytterjakke i kraftig bomull med vannavstøtende coating innvendig og tapede sømmer på hette, skulder og ermer samt ett lett isolerende lag i front. Jakken har fire gode lommer i front og en innvendig glidelåslomme, hette med snøring, regulering med trykknapp på ermet og lukkes med glidelås og trykknapper i messingfarget metall. Rett passform og god lengde.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EGC
  Artikkelnummer: 7247684

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.