Gå til innhold
-200,- PÅ ALLE BUKSER & JEANS
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

BOBLE PARKAS

Lun og varm bobleparkas med 3M Thinsulate vattering og avtagbar hette med snøring og refleksdetalj. Boblejakken har glidelås og trykknapper i front, elastikk nederst på ermet og to gode lommer foran og en inni med glidelåslukning. Lengde til midt på låret og praktisk avtagbar reflekstag. Mer

Velg farge
Svart: Caviar Svart: Caviar
2 499,-
Velg størrelse:
 • Ikke på lager i Boysbutikker
 • Lun og varm bobleparkas med 3M Thinsulate vattering og avtagbar hette med snøring og refleksdetalj. Boblejakken har glidelås og trykknapper i front, elastikk nederst på ermet og to gode lommer foran og en inni med glidelåslukning. Lengde til midt på låret og praktisk avtagbar reflekstag.

  Materialer: Ytterstoff: 100% polyester Fôr: 100% polyester
  Fargekode: C25
  Artikkelnummer: 7239510

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger. Opp til 3% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.