Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Bomber Jakke

Velg farge
Grønn: Urban Chic Grønn: Urban Chic
539,- før 1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Bomber Jakke med elastisk ribkrage, elastikk på ermene og i kanten nederst. Jakken har utenpåsydde lommer i kontrasstoff med ett ton i ton print og glidelåslukning, matchende glidelås i front,innvendig meshfôr og gode innerlommer med glidelås samt nakkehempe i kontrastfarge. Normal passform. Les mer

 • Mer info

  Bomber Jakke med elastisk ribkrage, elastikk på ermene og i kanten nederst. Jakken har utenpåsydde lommer i kontrasstoff med ett ton i ton print og glidelåslukning, matchende glidelås i front,innvendig meshfôr og gode innerlommer med glidelås samt nakkehempe i kontrastfarge. Normal passform.

  Materialer: 100%polyester
  Fargekode: GPN
  Artikkelnummer: 7246396

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opp til 3% krymp.

  Frakt og retur

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.