Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Brett Jakke

Velg farge
Brun: Dark Olive Brun: Dark Olive
479,- før 1 599,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Tosidig Bomberjakke med lun og varm vattering. Jakken har en mørkeblå side med sydde tuneller og en olivengrønn side med glatt stoff. Transparent print i nakken, metall glidelås og vertikale stikklommer med trykknapp på begge sider. Kontrastfargede vrangborder og krage med elastikk. Les mer

 • Mer info

  Tosidig Bomberjakke med lun og varm vattering. Jakken har en mørkeblå side med sydde tuneller og en olivengrønn side med glatt stoff. Transparent print i nakken, metall glidelås og vertikale stikklommer med trykknapp på begge sider. Kontrastfargede vrangborder og krage med elastikk.

  Materialer: 100% Polyamid
  Fargekode: AIA
  Artikkelnummer: 7246302

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opp til 3% krymp.

  Frakt og retur

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.