Gå til innhold
UTVALGTE JAKKER -500,-
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

CANIS JAKKE

Kort jakke i ullmiks med myk pilekrage i sort. Jakken har glidelås foran, regulerbar mansjett med trykknapp, to utenpåsydde lommer i front med topp- og ekstra sideåpning og en innerlomme. Rett passform og avslutning nederst. Mer

Velg farge
Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy
999,- før 1 499,-
Velg størrelse:
 • Kort jakke i ullmiks med myk pilekrage i sort. Jakken har glidelås foran, regulerbar mansjett med trykknapp, to utenpåsydde lommer i front med topp- og ekstra sideåpning og en innerlomme. Rett passform og avslutning nederst.

  Materialer: Ytterstoff: 70% polyester, 30% ull Fòr: 100% polyester
  Fargekode: C27
  Artikkelnummer: 7239488

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Kun rens

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.