Gå til innhold
Rask levering 30 dagers returrett Gratis retur

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

CANIS JAKKE

Kort jakke i ullmiks med myk pilekrage i sort. Jakken har glidelås foran, regulerbar mansjett med trykknapp, to utenpåsydde lommer i front med topp- og ekstra sideåpning og en innerlomme. Rett passform og avslutning nederst. Les mer

Velg farge
Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy
1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Kort jakke i ullmiks med myk pilekrage i sort. Jakken har glidelås foran, regulerbar mansjett med trykknapp, to utenpåsydde lommer i front med topp- og ekstra sideåpning og en innerlomme. Rett passform og avslutning nederst.

  Materialer: Ytterstoff: 70% polyester, 30% ull Fòr: 100% polyester
  Fargekode: C27
  Artikkelnummer: 7239488

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Kun rens

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.