Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
❤️‍🔥 MEDLEMSTILBUD: KJØP 2 OVERDELER, SPAR 50% PÅ DEN RIMELIGSTE. ❤️‍🔥
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Cessna bomberjakke

Velg farge
Svart: Black Beauty Svart: Black Beauty Grønn: Winter Moss Grønn: Winter Moss
1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dager returrett

Lett fritidsjakke i bombermodell med lett børstet ytterstoff i bomullsblanding og med kontrastfarget fôr. Jakken har ribkrage og ribkant på ermet, klaffelommer med trykknapp i front, glidelåslomme med logodetalj på ermet og ett diskret print i nakken. Lukkes i front med sølvfarget metallglidelås. Regulær passform. Les mer

Mer info

Mer info

Lett fritidsjakke i bombermodell med lett børstet ytterstoff i bomullsblanding og med kontrastfarget fôr. Jakken har ribkrage og ribkant på ermet, klaffelommer med trykknapp i front, glidelåslomme med logodetalj på ermet og ett diskret print i nakken. Lukkes i front med sølvfarget metallglidelås. Regulær passform.

Materialer: 49% polyester, 41% cotton og 10% nylon
Fargekode: GTD
Artikkelnummer: 7501731

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Opptil 3% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler