Gå til innhold

FRI FRAKT! Få gratis frakt helt hjem!

Copenhagen Jakke

Lett foret jakke i bombermodell med ribkant på kragen og elastikk på ermene og nederst. Jakken har vertikale lommer med skjult glidelås i front, og en innerlomme med glidelås. Modellen er 184 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Svart: Jet Black Svart: Jet Black
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lett foret jakke i bombermodell med ribkant på kragen og elastikk på ermene og nederst. Jakken har vertikale lommer med skjult glidelås i front, og en innerlomme med glidelås. Modellen er 184 cm høy og bruker str M.

  Materialer: ytterstoff:100%polyester, for:100%polyester
  Fargekode: C18
  Artikkelnummer: 7242357

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger. Opptil 3% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.