Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Core Pile Denim Jacket

Velg farge
Blå: Light Stonewash Blå: Light Stonewash
1 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk Sherpa Trucker denim-jakke i en lett steinvask med Pile-fôr. Jakken har metallknapper foran og på mansjett, tobacco-sømmer, stikklommer i sidene og to brystlommer med klaff i front Knappet spensel i sidene til å regulere vidden. Passform: Regular fit. Materiale: Mørk blå Indigo denim i 100% bomull. Les mer

 • Klassisk Sherpa Trucker denim-jakke i en lett steinvask med Pile-fôr. Jakken har metallknapper foran og på mansjett, tobacco-sømmer, stikklommer i sidene og to brystlommer med klaff i front Knappet spensel i sidene til å regulere vidden. Passform: Regular fit. Materiale: Mørk blå Indigo denim i 100% bomull.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: D05
  Artikkelnummer: 7248199

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.