Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

3 for 2 på alle ordinære sommervarer fra Henry Choice, Mr. Capuchin og Wos Not Wos

Core Pile Denim Jacket

Velg farge
Blå: Light Stonewash Blå: Light Stonewash
749,- før 1 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk Sherpa Trucker denim-jakke i en lett steinvask med Pile-fôr i kroppen og vattert fôr i ermet. Jakken har metallknapper foran og på mansjett, tobacco-sømmer, stikklommer i sidene og to brystlommer med klaff i front. Knappet spensel i sidene til å regulere vidden. Passform: Regular fit. Materiale: Mørk blå Indigo denim i 100% bomull. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk Sherpa Trucker denim-jakke i en lett steinvask med Pile-fôr i kroppen og vattert fôr i ermet. Jakken har metallknapper foran og på mansjett, tobacco-sømmer, stikklommer i sidene og to brystlommer med klaff i front. Knappet spensel i sidene til å regulere vidden. Passform: Regular fit. Materiale: Mørk blå Indigo denim i 100% bomull.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: D05
Artikkelnummer: 7248199

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler