Gå til innhold
Rask levering 30 dagers returrett Gratis retur

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

DENIM TRUCKER JAKKE

Klassisk trucker jakke i denim med pilefôr innvendig og på krage. Jakken har trykknapper foran, kontrastfargede tobaccosømmer, regulerbar mansjett med to knapper, ermer med quiltet lett vattert fôr inni, innstikklommer i sidene og to brystlommer i front med klaff og trykknapp. Knappespensel i sidene regulerer midjevidden.  Les mer

Velg farge
DENIM: No Wash DENIM: No Wash
1 599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk trucker jakke i denim med pilefôr innvendig og på krage. Jakken har trykknapper foran, kontrastfargede tobaccosømmer, regulerbar mansjett med to knapper, ermer med quiltet lett vattert fôr inni, innstikklommer i sidene og to brystlommer i front med klaff og trykknapp. Knappespensel i sidene regulerer midjevidden. 

  Materialer: Ytterstoff: 100% bomull. Fôr: 100% polyester. Fôr i ermer: 100% polyester.
  Fargekode: D01
  Artikkelnummer: 7239500

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes separat

  Opptil 3% krymp

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.