Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

ELEMENT JAKKE

Komfortabel parkas med god isolering. Jakken har glidelås og trykknapper foran, justerbar hette med myk pile i kontrastfarge, justerbar mansjett med innvendig myk rib og flere praktiske lommer med trykknapp og microfleece fôr; to skrå innstikklommer på brystet, to store klafflommer foran med topp- og ekstra sideåpning og to innerlommer. Logobadge på overarm og lengde til midt på låret. Mer

Velg farge
Rød: Picante Rød: Picante Blå: Salute Blå: Salute Grønn: Forest Night Grønn: Forest Night
509,- før 1 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Komfortabel parkas med god isolering. Jakken har glidelås og trykknapper foran, justerbar hette med myk pile i kontrastfarge, justerbar mansjett med innvendig myk rib og flere praktiske lommer med trykknapp og microfleece fôr; to skrå innstikklommer på brystet, to store klafflommer foran med topp- og ekstra sideåpning og to innerlommer. Logobadge på overarm og lengde til midt på låret.

  Materialer: Ytterstoff: 100% polyester Fòr: 100% polyester Vattering: 100% polyester
  Fargekode: GOU
  Artikkelnummer: 7239498

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger. Bruk ikke tøymykner. Maks % krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.