Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Greg jakke

Velg farge
Grønn: Capulet Olive Grønn: Capulet Olive Blå: Black Iris Blå: Black Iris
1 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Varm og lun vattert jakke med kraftig ytterstoff og lunt fleecefôr. Jakken har raglanerm, foret hette med snøring, elastiske ribkanter på ermet og i kanten nede, gode lommer med mykt fleecefôr og trykknapp lukning og to gode innerlommer, en med glidelås og en med knapp. Les mer

 • Varm og lun vattert jakke med kraftig ytterstoff og lunt fleecefôr. Jakken har raglanerm, foret hette med snøring, elastiske ribkanter på ermet og i kanten nede, gode lommer med mykt fleecefôr og trykknapp lukning og to gode innerlommer, en med glidelås og en med knapp.

  Materialer: 66%polyester. 35% Bomull
  Fargekode: EGC
  Artikkelnummer: 7248179

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.