Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1000,- og få FRI FRAKT

Martin Jakke

Klassisk jakke i quilted materiale. Jakken har cordfløyel i kragen, og kan lukkes foran med både glidelås og knapper. Lomme med glidelås på venstre bryst og lommer i siden. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse M. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
2 599,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk jakke i quilted materiale. Jakken har cordfløyel i kragen, og kan lukkes foran med både glidelås og knapper. Lomme med glidelås på venstre bryst og lommer i siden. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7228432

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Kan renses.

  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.