Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

Zidane Bomberjakke

Quiltet bomberjakke med ribbestrikket kant i hals. Kort, rett passform som lukkes foran med glidelås. Vrangbord nederst på både ermene og jakken. Lommer foran på hver side lukkes med knepping. 120 g padding. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grønn: Rosin Grønn: Rosin
1 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Quiltet bomberjakke med ribbestrikket kant i hals. Kort, rett passform som lukkes foran med glidelås. Vrangbord nederst på både ermene og jakken. Lommer foran på hver side lukkes med knepping. 120 g padding. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: GOY
  Artikkelnummer: 7228488

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.