Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr

K2 Parkas

Velg farge
Grønn: Thyme Grønn: Thyme
2 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lun og varm parkas med tykk vattering og kraftig ytterstoff. Parkasen har hette med snøring, to innerlommer med glidelås, to skrå utvendige glidelåslommer med mykt fòr, samt to doble lommer med foret innstikklomme med glidelås, og klaffelommer med trykknapp. Glidelåskukning og skjult knapping i front, innvendig snøring i livet og elastisk mansjett. Diskret print på ermet og på ryggen. Rett passform. Les mer

Mer info

Mer info

Lun og varm parkas med tykk vattering og kraftig ytterstoff. Parkasen har hette med snøring, to innerlommer med glidelås, to skrå utvendige glidelåslommer med mykt fòr, samt to doble lommer med foret innstikklomme med glidelås, og klaffelommer med trykknapp. Glidelåskukning og skjult knapping i front, innvendig snøring i livet og elastisk mansjett. Diskret print på ermet og på ryggen. Rett passform.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: GOQ
Artikkelnummer: 7248435

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Maks 3% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler