Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

KEBNEKAISE JAKKE

Velg farge
Grønn: Forest Night Grønn: Forest Night
899,- før 2 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Lun og varm vattert jakke i kraftig ytterstoff og hette med innvendig pile fôr og elastisk snøring. Jakken har regulering i livet, elastisk rib i ermet, skråstilte brystlommer med trykknapp, og front lommer med mykt fleecefôr og klaff. To innerlommer med glidelås. Lukining i front med glidelås og gummierte trykknapper. Dekortape langs frontknepping, og sort gummibadge på venstre erm. Ledig passform og lengde til under setet. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Mer info

Mer info

Lun og varm vattert jakke i kraftig ytterstoff og hette med innvendig pile fôr og elastisk snøring. Jakken har regulering i livet, elastisk rib i ermet, skråstilte brystlommer med trykknapp, og front lommer med mykt fleecefôr og klaff. To innerlommer med glidelås. Lukining i front med glidelås og gummierte trykknapper. Dekortape langs frontknepping, og sort gummibadge på venstre erm. Ledig passform og lengde til under setet. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium.

Materialer: Ytterstoff: 80%polyester, 20%bomull. For og Fyll: 100%polyester
Fargekode: GOU
Artikkelnummer: 7245143

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Maks 5% krymp.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler