Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Kolsås jakke

Velg farge
Svart: Black Beauty Svart: Black Beauty Grå: Vulcan Grå: Vulcan
509,- før 1 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Fritidsjakke i lett vannavstøtende materiale med innvendig meshfôr og elastisk regulering i kanten nede og på hetten. Jakken har vertikale glidelåslommer i front, 2 innerlommer med glidelås og erm med innvedig fôr og regulering av vidde. Lufting i rygg for ventilering. Normal passform. Les mer

 • Fritidsjakke i lett vannavstøtende materiale med innvendig meshfôr og elastisk regulering i kanten nede og på hetten. Jakken har vertikale glidelåslommer i front, 2 innerlommer med glidelås og erm med innvedig fôr og regulering av vidde. Lufting i rygg for ventilering. Normal passform.

  Materialer: 100%polyester
  Fargekode: IEH
  Artikkelnummer: 7246414

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opp til 3% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.