Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1000,- og få FRI FRAKT

KORKETREKKEREN JAKKE

Urban mellomtykk jakke med 3M Thinsulate vattering og fast justerbar hette med myk microfleece. Den stilrene jakken lukkes i front med glidelås og knapper, har justerbar mansjett, 4 utenpåsydde lommer i front med klaff og praktisk magnetknapp og to av lommene har topp- og ekstra sideåpning. Lengde til midt på låret.   Les mer

Velg farge
Grå: IFT Grå: IFT
539,- før 1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Urban mellomtykk jakke med 3M Thinsulate vattering og fast justerbar hette med myk microfleece. Den stilrene jakken lukkes i front med glidelås og knapper, har justerbar mansjett, 4 utenpåsydde lommer i front med klaff og praktisk magnetknapp og to av lommene har topp- og ekstra sideåpning. Lengde til midt på låret.  

  Materialer: Ytterstoff: 100% polyester Fôr: 100% polyester.
  Fargekode: IFT
  Artikkelnummer: 7239516

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger. Opp til 3% krymp.

  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.